دستگاه روغن کشی چیست؟

 پرس سرد چیست؟

امروزه متخصصانی که در زمینه ی روغن گیری (روغنکشی) مشغول به کار هستند از چندین روش برای بدست آوردن روغن استفاده می کنند .یکی از روش هایی که بسیار سالم تر و درست تر است، روغنگیری به روش پرس سرد (cold press) می باشد.

تفاوت روش پرس سرد با پرس گرم

در روش روغن گیری به روش پرس گرم ، به دلیل وجود حرارت بالا ، روغن خروجی به دست آمده دمای بالایی دارد و این امر سبب می شود که روغن اصتحصال شده ،بیشتر خواص خود را از دست بدهد ولی در روش پرس سرد دمای روغن کمتر از 45 درجه می باشد که خواص و فواید روغن به خوبی حفظ می شود. روغن گیری کلدپرس فشردن دانه بدون حرارت است که روغن حاصله عاری از هر گونه افزودنی و یا نگهدارنده‌های شیمیایی است که در قدیم به روش عصاری معروف بوده است.
از نظر میزان مصرف برق سیستم روش سرد بدون بو و سر و صدا کار می کند و مضافا مصرف برق آنهم در مقایسه با روش گرم به یک بیستم است .
تاثیرات کلان اقتصادی در روش سرد بسیار قابل توجه است
در این روش ، روغن خرو جی حاصل شده بدون هیچ تغییر و کاملا طبیعی می باشد .
استهلاک بسیار پایین در اختصار ماشین آلات تولید .
سلامت روغن های استحصالی در مصرف مستقیم خوراک انسانی بعنوان روغن های ۱۰۰% ارگانیک و بدون نیاز به تصفیه شمیمایی .
 عدم آلودگی محیط زیستی و عدم استفاده از سوخت های فسیلی .

چرا در روش پرس سرد المنت نیاز است؟؟

یک المنت ۷۰ درجه سانتیگراد دارد کنجاله را گرم میکند.گرم شدن کنجاله تا دمای ۷۰ درجه موجب خروج آسان کنجاله از منافذ مربوطه میشود.ضمن اینکه دمای ۷۰ درجه ؛ کنجاله را به هیچ عنوان نمیسوزاند.