کره گیری چیست؟؟

با شنیدن اسم کره خیلی از افراد به اشتباه فکر می کنند که منظور همان کره ی حیوانی و کره ی لبنی می باشد اما این چنین نیست و منظور از کره ، کره ی گیاهی  می باشد . این دانه ها توسط دستگاه های کره بکردانه  آسیاب و میکس شده و این عمل موجب می شود که مغز دانه ی  مورد نظر خرد شود و به شکل کره ی گیاهی بوجود آیند.ما در این بخش، شما را با چندین نمونه از خواص کره ی بادام زمینی، کره ی فندوق  و کره ی پسته آشنا می کنیم.
دلپذیری کره
امروزه بسیاری از افراد کره را به طریق مختلفی مصرف می کنند مثلا بغضی افراد کره را روی نان تست مالیده و آنرا میل می کنند و یا بعضی از قناد ها بدلیل طعم خوبی که این ماده ی خوراکی دارد آنرا به خمیر شیرینی پزی خود اضافه می کنند به طور کلی ماده ی طبیعی و خوراکی بسیار خوش طعم و مفیدی است که بسیاری از افراد را جذب خود کرده است به نحوی که شما با یک بار مصرف ز این محصول مشتری دائمی آن می شوید.

کره فندق

این کره خوش طعم و مفید علاقه مندان زیادی دارد که یک صبحانه و عصرانه ی بسیار مغذی و مفید برای افراد می باشد. شواهد علمی نشان می‌دهد که خوردن بیشتر مغزهای گیاهی به مقدار 42 گرم در روز ( به‌عنوان بخشی از برنامه غذایی کم کلسترول و کم‌چربی اشباع‌شده) می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.
خواص و نکات کلیدی  درباره ی  کره فندق
کره ی فندوق سرشار از مواد معدنی و ویتامین های مختلفی است که فواید بسیاری دارد به عنوان مثال فندق سرشار از ویتامین‌های آ، ب۱، ب۲، ث و ویتامینEبعلاوه املاح معدنی از جمله کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم است.
شما می توانید این محصول را با مواد غذایی دیگر نیز ترکیب کنید مثلا ترکیب کره فندق و کرم کاکائو ، یکی الز ترکیبات خوش مزه و دل نشینی است.

کره پسته

کره ی پسته نیزهمانند دیگر کره های گیاهی بوجود می آیدو یکی از نکات جالبی که در این نوع کره وجود دارد این است که از پسته های دربسته به دلیل بهداشتی بودن آن استفاده می شود.این ماده ی غذایی طعم خوش و دلپذیزی دارد که تمام خاصیت های موجود در پسته را دارد. از خاصیت های این کره میتوان به هن ، فسفر ، پتاسیم ، کلسیم ، وپروتئین ، ویتامینهای A,B,Eو فیبر اشاره کرد.

کره بادام زمینی

کره ی بادام زمینی حدودا در 136 سال پیش توسط یک فرد کانادایی تولید شد و بیشتر از یک قرن به عنوان لذیذ ترین خوراکی ها به حساب می آید.البته این همه محبوبیت بی دلیل نیست و فواید و مزایای بسیاری دارد . این ماده ی خوراکی دارای ترکیبات شیمیایی و غذایی زیادی است.مثلا با دارا بودن مقدار زیادی پروتئین باعث ایجاد سیری  می شود که این امر برای افراد پرخور وچاق مناسب است البته قابل توجه است که مصرف زیاد این ماده   باعث می شود مصرف کننده دچار چاقی شود.یکی از بهترین خوراکی ها برای صبحانه  ای مقوی و سالم است که بیشتر ورزشکاران و افرادی که به سلامتی خود اهمیت می دهند از این ماده ی خوراکی استفاده می کنند.
خواص کره بادام زمینی در بارداری
زنان باردار بیشتر مواقع  از یبوست ناراضی و گله مند هستند. بادام زمینی یک منبع غنی از فیبر است و می‌تواند منجر به کاهش علائم یبوست شود.کره بادام زمینی سرشار از آهن می باشد و مصرف در دوران بارداری یک روش خوب  برای پیشگیری و درمان کم خونی است.هم شما و هم کودک متولد نشده شما به خوبی از بادام زمینی در رژیم غذایی خود بهره خواهید برد. بادام زمینی دارای منگنز است که باعث تقویت و سلامت استخوان‌ها می‌شود.فشار خون بالا می‌تواند در دوران بارداری دچار مشکل شدیدشودبرای رفع جلوگیری و ابتلاشدن  به پره اکلامپسی ، باید بادام زمینی و کره ی آن را مصرف کنید. این آجیل حاوی ویتامین E است که به کنترل فشار خون کمک می‌کند.مصرف مقدار سالم بادام زمینی، از جمله کره بادام زمینی می‌تواند بخشی از یک رژیم غذایی متعادل برای دیابت بارداری باشد.هنگامی که شما حامله هستید، نیاز به افزایش وزن دارید. اگر مشکل اضافه کردن وزن دارید،میتوانید از کره  بادام زمینی استفاده کنید. این آجیل کالری متراکمی دارد و می‌تواند به افزایش سریع وزن کمک کند.