کره گیری چیست؟؟

با شنیدن اسم کره خیلی از افراد به اشتباه فکر می کنند که منظور همان کره ی حیوانی و کره ی لبنی می باشد اما این چنین نیست و منظور از کره ، کره ی گیاهی  می باشد . این دانه ها توسط دستگاه های کره بکردانه  آسیاب و میکس شده و این عمل موجب می شود که مغز دانه ی  مورد نظر خرد شود و به شکل کره ی گیاهی بوجود آیند.ما در این بخش، شما را با چندین نمونه از خواص کره ی بادام زمینی، کره ی فندوق  و کره ی پسته آشنا می کنیم.
امروزه بسیاری از افراد کره را به طریق مختلفی مصرف می کنند مثلا بعضی افراد کره را روی نان تست مالیده و آنرا میل می کنند و یا بعضی از قناد ها بدلیل طعم خوبی که این ماده ی خوراکی دارد آنرا به خمیر شیرینی پزی خود اضافه می کنند به طور کلی ماده ی طبیعی و خوراکی بسیار خوش طعم و مفیدی است که بسیاری از افراد را جذب خود کرده است به نحوی که شما با یک بار مصرف ز این محصول مشتری دائمی آن می شوید.



کره فندق


 
 
کره فندوق سرشار از مواد معدنی و ویتامین های مختلفی است که فواید بسیاری دارد به عنوان مثال فندق سرشار از ویتامین‌های آ، ب۱، ب۲، ث و ویتامینEبعلاوه املاح معدنی از جمله کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم است.
شما می توانید این محصول را با مواد غذایی دیگر نیز ترکیب کنید مثلا ترکیب کره فندق و کرم کاکائو ، یکی از ترکیبات خوش مزه و دل نشینی است.
-منبع خوب اسیدهای چرب امگا ۶ است
-سرشار از پروتئین، فیبر، ویتامین E، مس و منگنز است
-غذای بسیار خوبی برای مبتلایان به دیابت محسوب می‌شود
- مقوی روده‌ها و معده است
-سموم را از بدن خارج می‌سازد
-برای از بین بردن سرفه و درد سینه مفید است





کره پسته



 
کره پسته نیزهمانند دیگر کره های گیاهی بوجود می آیدو یکی از نکات جالبی که در این نوع کره وجود دارد این است که از پسته های دربسته به دلیل بهداشتی بودن آن استفاده می شود.این ماده ی غذایی طعم خوش و دلپذیزی دارد که تمام خاصیت های موجود در پسته را دارد.
ویتامین‌ها، چربی‌های مفید و پروتئینی که در پسته وجود دارد بسیار برای بدن مفید هستند
فواید کره پسته شامل قلب سالم، کنترل وزن، حفاظت در برابر دیابت و بهبود گوارش است
-این کره مقدار زیادی فسفر و آهن وجود دارد که برای افزایش حافظه و ضریب هوشی مناسب هستند





کره بادام زمینی



کره  بادام زمینی حدودا در 136 سال پیش توسط یک فرد کانادایی تولید شد و بیشتر از یک قرن به عنوان لذیذ ترین خوراکی ها به حساب می آید.البته این همه محبوبیت بی دلیل نیست و فواید و مزایای بسیاری دارد . این ماده ی خوراکی دارای ترکیبات شیمیایی و غذایی زیادی است.مثلا با دارا بودن مقدار زیادی پروتئین باعث ایجاد سیری  می شود که این امر برای افراد پرخور وچاق مناسب است البته قابل توجه است که مصرف زیاد این ماده   باعث می شود مصرف کننده دچار چاقی شود.یکی از بهترین خوراکی ها برای صبحانه  ای مقوی و سالم است که بیشتر ورزشکاران و افرادی که به سلامتی خود اهمیت می دهند از این ماده ی خوراکی استفاده می کنند.
-هم برای کاهش وزن مناسب است هم افزایش وزن ! (برای مدت طولانی شما را سیر نگه می‌دارد در نتیجه جلوی اشتهای شما را برای خوردن غذاهای بیشتر می‌گیرد. از طرفی چون کالری آن به نسبت زیاد است برای افزایش وزن سالم توصیه می‌شود.)
-کاهش سطح کلسترول مضر و در نتیجه به کاهش خطر ابتلا به بیمای قلبی کمک می‌کند.
خواص کره بادام زمینی در بارداری
زنان باردار بیشتر مواقع  از یبوست ناراضی و گله مند هستند. بادام زمینی یک منبع غنی از فیبر است و می‌تواند منجر به کاهش علائم یبوست شود.کره بادام زمینی سرشار از آهن می باشد و مصرف در دوران بارداری یک روش خوب  برای پیشگیری و درمان کم خونی است.هم شما و هم کودک متولد نشده شما به خوبی از بادام زمینی در رژیم غذایی خود بهره خواهید برد. بادام زمینی دارای منگنز است که باعث تقویت و سلامت استخوان‌ها می‌شود.فشار خون بالا می‌تواند در دوران بارداری دچار مشکل شدیدشودبرای رفع جلوگیری و ابتلاشدن  به پره اکلامپسی ، باید بادام زمینی و کره ی آن را مصرف کنید. این آجیل حاوی ویتامین E است که به کنترل فشار خون کمک می‌کند.مصرف مقدار سالم بادام زمینی، از جمله کره بادام زمینی می‌تواند بخشی از یک رژیم غذایی متعادل برای دیابت بارداری باشد.هنگامی که شما حامله هستید، نیاز به افزایش وزن دارید. اگر مشکل اضافه کردن وزن دارید،میتوانید از کره  بادام زمینی استفاده کنید. این آجیل کالری متراکمی دارد و می‌تواند به افزایش سریع وزن کمک کند.






کره نارگیل
 
کره نارگیل که ماننا نیز نامیده می شود، پوره ای از گوشت نارگیل های رسیده به حساب می آید
- خانم‌هایی که کمبود آهن دارند کره نارگیل برایشان بسیار مفید است.
-کره نارگیل به دلیل فیبر بالا می تواند به حرکات روده و کاهش کلسترول کمک فراوانی کند
-فیبر کافی موجود در کره نارگیل باعث می‌شود سطح قند خون کنترل شود
-این کره به دلیل تری گلیسیرید پایین عملکرد ورزشکاران را بهبود بخشیده و به سرعت جذب بدن می شود.
-ویژگی آنتی میکروبی، آنتی ویروسی و آنتی باکتریایی دارد. 





کره آفتابگردان




 
 کره دانه آفتابگردان
- دارای مقدار چشمگیری از منیزیم، فسفر، روی، مس و سلنیم است
- کلسترول ندارد و به نسبت پروتئین زیادی دارد و سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است
-سلامت قلب و کاهش کلسترول مضر می‌شود
-سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.
-به شفافیت پوست کمک می‌کند



 

کره گردو




دارای  امگا ۳ بسیار می باشد که چربی امگا ۳ کمک به جریان خون و نرخ عروقی مطلوب می کند
-منجر به کاهش خطر مرگ از طریق بیماری های قلبی عروقی می شود
-علائم آرتروز را بهبود می بخشد. 





کره کنجد



 
-کره نرم ساخته شده از دانه های ریز و معمولا بوداده ی کنجد می باشد.
-غذای خوبی برای رشد کودکان است.
-بیشتر چربی کره کنجد از نوع غیر اشباع و شامل امگا ۳ است که به کاهش تورم کمک می‌کند
-ریسک ابتلا به حمله قلبی را کاهش می‌دهد.
-کره شامل مس، آهن، زینک، ویتامین B، کلسیم و فسفر است
-ویتامین F موجود در آن از سلولهای پوستی محافظت می‌کند و از خشکی و خرابی پوست جلوگیری می‌کند.
-کره کنجد علاوه بر نرم کردن معده و روده برای رفع تنگی نفس، سرفه خشک و سوزش ادرار نیز مفید است





کره بادام هندی




-کره بادام هندی دارای مزه نسبتا شیرین و بافت نرم و کرمی مانندی است. اگرچه کره ی
 - چربی کمتری نسبت به دیگر کره های خشکباری دارد
-دارای تاثیرات سودمندی بر روی فشار خون و سطح کلسترول بدن است.
- دو قاشق غذاخوری کره بادام هندی تامین کننده ۸۷ درصد نیاز تغذیه روزانه پیشنهادی (RDA) مس می باشد