سبد خرید0

کنجد یک دانه ایست سرشار از مواد مغذی و معدنی و ارده یا طحینه یکی از محصولات خوراکی است که از کنجد تفت داده شده و بوداده شده بدست می آید وآن را می توان با چاشنی های دیگر...

خواص روغن (سیاه دانه - کرچک - نارگیل - بادام تلخ) روغن نارگیل: روغن نارگیل یک روغن خوراکی استخراج شده از هسته یا گوشت نارگیل بالغ درو شده از درخت نارگیل است که بین...

روغن کنجد کنجد گیاه یک ساله است که ارتفاع آن به یک متر می‌رسد. قسمتی که برای انسان قابل استفاده است دانه کنجد نام دارد. دانه کنجد بیشترین میزان روغن را در بین دانه‌های...

کنجاله و موارد مصرف آن

کنجاله بازمانده ی جامدی است که پس از روغنگیری ازدانه های روغنی به‌جا می‌ماند.که در قدیم کنجاره، کنجار و کُنجیده هم نامیده می‌شد. بازمانده ی هر چیزی چون کنجد ،تخم...

امروزه متخصصانی که در زمینه ی روغن گیری (روغنکشی) مشغول به کار هستند از چندین روش برای بدست آوردن روغن استفاده می کنند .یکی از روش هایی که بسیار سالم تر و درست تر است،...

سیاهدانه چیست ؟؟ سیاهدانه گیاه علفی یکساله ایست که با نام های متعددی در سراسر دنیا شناخته شده است.این دانه ی روغنی جنبه های مصرفی زیادی دارد و به همین علت طرفداران...

کره گیری چیست؟؟ با شنیدن اسم کره خیلی از افراد به اشتباه فکر می کنند که منظور همان کره ی حیوانی و کره ی لبنی می باشد اما این چنین نیست و منظور از کره ، کره ی گیاهی می...