سبد خرید0

برای روغنگیری استفاده از دانه های شسته شده بهتر است یا بوجار شده ؟

بهترین دانه برای روغنگیری دانه های دو بار بوجار است . در این دانه ها خاک و کلیه ناخالصی ها از دانه جدا شده و بهترین کیفیت روغن استحصال میشود. در دانه های شسته شده به علت شستشو با آب و سپس خشک کردن در خشک کن ، رطوبت ذاتی دانه از بین میرود و این امر باعث بروز مشکلاتی در حین روغنگیری و عدم پرس مناسب دانه میشود. همچنین در صورت استفاده از نمک در حین شستشو که بعضا در برخی کارگاه های شستشو استفاده میشود اثار این نمکها باعث کاهش کیفیت روغن تولیدی میشود.

آیا کیفیت دانه روغنی در میزان لرد روغن تاثیر گذار است ؟

بله هرچقدر کیفیت بوجاری دانه استفاده شده بهتر باشد و عاری از گرد و غبار باشد ، روغن استحصال شده شفاف تر و کم لرد تر خواهد بود.

آیا روغن استحصال شده نیاز به فیلتراسیون دارد ؟

روغن خارج شده از دستگاه های کلد پرس بسته به نوع دستگاه حاوی مقداری لرد است . وجود لرد در روغن در درازمدت علاوه بر تلخ شدن روغن باعث کاهش زمان ماندگاری روغن و بعضا ایجاد الودگی در روغن میشود. بهترین روش برای بیشتر کردن زمان ماندگاری استفاده از فیلتر میکرونی بکردانه جهت شفاف سازی سریع روغن خارج شده از دستگاه میباشد. با استفاده از این دستگاه روغنی کاملا شفاف و زلال با زمان ماندگاری طولانی تر بدست می آید.

تفاوت دستگاه های کنجاله مدادی و کنجاله چیپسی در چیست؟

دستگاه های روغنگیری به دو نوع کنجاله چیپسی و کنجاله مدادی تقسیم میشوند. درصد روغنگیری معمولا در دستگاه های کنجاله مدادی بیشتر است ضمن اینکه روغن خارج شده از دستگاه دارای لرد بسیار کمتر نسبت به دستگاه های چیپسی هستند(2 الی 4 درصد) . لیکن کار با دستگاه های کنجاله مدادی نیاز به تجربه و تبحر بیشتری دارد. کار با دستگاه های کنجاله چیپسی راحت تر است ولی درصد روغنگیری اندکی کمتر و همچنین میزان لرد بیشتر است ( 4 الی 8 درصد)

درصد روغنگیری در دستگا های بکردانه چقدر است ؟

درصد روغن دانه های مختلف متفاوت میباشد. به عنوان مثال در روش استحصال روغن کلدپرس از کنجد پاکستانی نهایتا 50 الی 52 درصد میتوان روغن استحصال کرد . دانه سیاهدانه در بهترین حالت بین 35 الی 40 درصد روغن دهی دارد. این درصد های بالا تنها با استفاده از دستگاه روغن کشی با کیفیت و دارای آلیاژهای مرغوب قابل استحصال است. در کلیه دستگاه های پرس سرد بکردانه کنجاله مدادی ( پرس 32 الی پرس 135) بالاترین درصد های روغن گیری یعنی 50 الی 52 درصد از کنجد تضمین میشود. در دستگاه پرس 25 خانگی (کنجاله چیپسی) از دانه کنجد حدود 48 درصد میتوان روغن استحصال نمود.

چه مدل و سایز دستگاه روغنگیری انتخاب کنیم ؟

گروه بکردانه برای کاربردهای خانگی ، فروشگاهی ، کارگاهی و کارخانه ای محصولات متنوعی را با ظرفیتهای مختلف طراحی و تولید کرده است. کوچکترین دستگاه روغن گیری بکردانه پرس 25 خانگی میباشد که برای مصارف شخصی و یا کسب و کار خانگی گزینه ای ایده آل است و قابلیت روغنگیری از انواع دانه های روغنی را دارد . در صورت داشتن کسب و کار خانگی پرس 32 نیز گزینه ای حرفه ای تر و با امکانات بیشتر میباشد. در صورتی که قصد راه اندازی فروشگاه روغنگیری در حضور مشتری دارید بسته به نیاز روزانه و حجم فروش میتوانید از بین دستگاه های 45 رومیزی ، 45 ایستاده ، 65پرس و پرس 85 یکی را انتخاب کنید. کلیه این مدلها قابلیت روغنگیری از انواع دانه های نرم و سخت را دارند. هرچند پرسهای بزرگتر مثل 65 و 85 بهتر از پس روغنگیری از دانه های درشت و سخت بر می آیند. در صورتی که قصد روغنگیری تخصصی و در حجم زیاد از دانه های سخت را دارید بهترین گزینه پرس 90 توربو است. برای مصارف کارگاهی و کارخانه ای هم پرس 135 و پرس 160 بکردانه گزینه هایی ایده آل و قابل اطمینان هستند.