سبد خرید0

نارگیل یکی از مفید ترین و پر خاصیت ترین ماده ی غذایی می باشد . در بین ماده هایی که می توان از آن روغن استحصال کرد این گیاه یکی از مواد سخت در فرایند روغنگیری یا روغنکشی به حساب می آید که امروزه از روغن نارگیل هم در بیشتر موارد همچو درمانی ، آرایشی...

کره گیری چیست؟؟ با شنیدن اسم کره خیلی از افراد به اشتباه فکر می کنند که منظور همان کره ی حیوانی و کره ی لبنی می باشد اما این چنین نیست و منظور از کره ، کره ی گیاهی می باشد . این دانه ها توسط دستگاه های کره بکردانه آسیاب و میکس شده و این عمل موجب می...

کنجد یک دانه ایست سرشار از مواد مغذی و معدنی و ارده یا طحینه یکی از محصولات خوراکی است که از کنجد تفت داده شده و بوداده شده بدست می آید وآنرا میتوان با چاشنی های دیگر مصرف کرد. به عنوان مثال می توان ارده را با شیره ی خرما مخلوط کرد و به عنوان...

خواص روغن (سیاه دانه - کرچک - نارگیل - بادام تلخ) روغن نارگیل: روغن نارگیل یک روغن خوراکی استخراج شده از هسته یا گوشت نارگیل بالغ درو شده از درخت نارگیل است که بین روغن‌های مخصوص سرخ کردن، حرارت لازم برای سوختن روغن نارگیل از همه روغن‌ها بالاتر...

کنجاله بازمانده ی جامدی است که پس از روغنگیری ازدانه های روغنی به‌جا می‌ماند.که در قدیم کنجاره، کنجار و کُنجیده هم نامیده می‌شد. بازمانده ی هر چیزی چون کنجد ،تخم کتان،بادام،انگور، انار،کرچک و... که کوفته یا فشرده و آب یا روغن آن گرفته شده‌باشد...