تاسیس کارگاه میوه خشک کنی

خشک کردن و نگهداری میوه و سبزیجات و استفاده از آنها در فصول مختلف از دیرباز متداول بوده است از گذشته برای افزایش ماندگاری این محصولات از روش خشک کردن استفاده می کردند. امروزه دستگاه های خشک کن میوه و سبزیجات در ابعاد و اندازه های مختلف در صنعت و همچنین در خانه مورد استفاده قرار می گیرد. دستگاه های خشک کن از لحاظ تکنیکی و تکنولوژی به چند دسته تقسیم می شوند که هر کدام کارایی و ویژگی های خاص خود را دارد. کیفیت و کمیت محصول ورودی و خروجی از عوامل مهم استفاده از دستگاه های میوه خشک کن می باشد. برای خرید دستگاه میوه خشک کن به منظور راه اندازی کارگاه میوه خشک کنی می توانید از کالاهای بکردانه دیدن فرمایید. 

مراحل تاسیس کارگاه میوه خشک کنی

برای تاسیس و راه اندازی کارگاه میوه خشک کنی با حداقل ظرفیت باید متناسب با نیاز خود، نوع دستگاه مورد استفاده را انتخاب کنید. این انتخاب با توجه به بودجه، فضای کار و توان تولید، انجام می شود. برای راه اندازی کسب و کار خانگی، دستگاه میوه خشک کن کابینتی بهترین انتخاب است. پس از خرید دستگاه میوه خشک کن مناسب، برای خشک کردن میوه و سبزیجات، آن ها را قبل از مصرف شسته و بعد توسط اسلایسر خرد کنید. برای کسب وکار خانگی اسلایسر دستی مناسب تر است.
بیشتر میوه ها را می توان با پوست خشک کرد ولی برخی از آنها مثل کیوی و موز باید حتما پوست گیری شوند. قبل از خشک کردن، هسته میوه ها را جدا کنید برای این کار از یک دستگاه هسته گیر استفاده کنید.
نکته بسیار مهم که باید در تولید میوه خشک به آن توجه کرد این است که هیچگاه نباید دو یا چند میوه را برای خشک کردن در دستگاه میوه خشک کن خانگی قرار داد چرا که ساز و کار و زمان خشک شدن میوه ها با یکدیگر متفاوت است و اگر در یک دستگاه میوه خشک کنی چند نوع میوه را قرار دهید بوی میوه ها بر یکدیگر اثر گذاشته و طعم میوه ها عوض می شود.
پس از خشک کردن میوه ها آن ها را بسته بندی نمائید و برای فروش آماده کنید. جهت بسته بندی از پاکت های آماده یا ظروف موجود در بازار استفاده کنید و یا به وسیله دستگاه سلفون کشی یا دستگاه دوخت پلاستیک رومیزی آنها را بسته بندی نمائید.
با استفاده از دستگاه میوه خشک کن خانگی شما می توانید محصولات متنوعی را تولید کنید و بدین ترتیب کسب درآمد در منزل را تجربه کنید.

خشک کردن میوه با در کارگاه میوه خشک کنی

راه اندازی خط تولید میوه و سبزیجات خشک

راه اندازی کارگاه میوه خشک کنی در کل کشور می تواند کسب و کار موفقی بوده و پیشرفت خوبی داشته باشد چرا که شما در هر منطقه جغرافیایی که باشید، می توانید از میوه و سبزی آن منطقه استفاده کنید.
خط تولید، شامل دستگاه میوه خشک کن برقی و وان شستشو می باشد. با توجه به بودجه ی خود و ظرفیتی که می خواهید داشته باشید، می توانید کار خود را شروع کنید. وان های شستشو در دو مدل: وان ساکن و وان گردش در آب وجود دارند. معمولا از وان ها برای شستشوی میوه و سبزیجات استفاده می شود که بعد از آن سبزیجات باید آبگیری شوند.
مرحله پوست کندن برای میوه ها کاربرد دارد که همانطور که قبلا توضیح دادیم از اسلایسر استفاده می شود. برای کسب و کار خانگی از اسلایسر دستی و برای کسب وکارهای بزرگتر می توان از اسلایسرهای برقی استفاده کنید که میوه ها را با قطر یکسان برش می دهند. بعد از عمل خشک کردن، بسته بندی انجام می شود.
تعداد اپراتور مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید به میزان ظرفیت تولید بستگی دارد. مثلا برای راه اندازی کسب و کار خانگی، حداقل 2 اپراتور نیاز است ولی اگر کسب و کار صنعتی را در نظر بگیرید با توجه به اینکه چه میوه ای می خواهید خشک کنید و اینکه از چه دستگاهی استفاده می کنید و همچنین چند شیفت کاری از دستگاه استفاده می شود، تعداد اپراتور بیشتر است.

تولید لواشک با دستگاه میوه خشک کن یکی از کارهای است که می توان در فصل تابستان در کارگاه میوه خشک کنی انجام داد و به دلیل پرطرفدار بودن این خوراکی خوشمزه، سود مناسبی نیز دارد.

مساحت مورد نیاز برای تاسیس کارگاه میوه خشک کنی

مساحت مورد نیاز برای راه اندازی کارگاه میوه خشک کنی، بستگی به ظرفیت تولید دارد، مثلا برای مشاغل خانگی با توجه به اینکه دستگاه مورد استفاده، کوچک است و تعداد اپراتور هم کمتر است، یک سالن 12 متری می تواند کافی باشد ولی برای کارگاه های بزرگتر و یا صنعتی چون ظرفیت تولید بالاست وهمچنین تعداد اپراتور و اندازه دستگاه هم بیشتر است حداقل فضای مورد نیاز 150 تا 200 متر می باشد. از ملزومات راه اندازی کسب و کار میوه خشک کنی اخذ مجوز کارگاه میوه خشک کنی است . در صورت نیاز به مشاوره و یا وجود ابهام در این زمینه به بخش مقالات سایت بکردانه مراجعه و مطالبی که در این زمینه برای شما قرار داده ایم را مطالعه کنید.

مجوز کارگاه میوه خشک کن

گرفتن مجوز برای راه اندازی کارگاه میوه خشک کنی بستگی به سطحی دارد که می خواهید در آن سطح کار کنید مثلا اگر در سطح خانگی باشد از بهداشت محل باید مجوز گرفته شود و اگر در سطح صنعتی، باید مجوز صنایع و مجوزهای مربوط به این کار را تهیه نمائید.

 

نظرات خود را با ما در میان بگذارید

سوالات متداول راه اندازی کارگاه میوه خشک کنی

برای راه اندازی کارگاه میوه خشک کنی بهتر است کار را با چه دستگاهی شروع کنیم؟
برای راه اندازی کارگاه میوه خشک کنی بایستی با توجه به بودجه، فضای کار و توان تولید دستگاه مناسب انتخاب شود. پس از قبل از هر چیز باید میزان بودجه، فضا و مساحت کارگاه و همچنین ظرفیت تامین مواد اولیه را تعیین کنید و سپس با توجه به این فاکتورها بهترین دستگاه میوه خشک کن را انتخاب نمایید.
برای تاسیس کارگاه میوه خشک کنی به چه مجوزهایی نیاز است؟
گرفتن مجوز برای راه اندازی کارگاه میوه خشک کنی بستگی به سطح فعالیت شما دارد برای فعالیت در سطح خانگی باید از اداره بهداشت منطقه مجوز گرفته شود و برای فعالیت در سطح صنعتی، باید مجوز های مربوطه را از سازمان غذا و دارو و بهداشت اخذ نمائید.