مجله ماشین آلات صنعتی
- توضیحات
- بازدید: 2125
نارگیل یکی از مفید ترین و پر خاصیت ترین مواد غذایی می باشد. در بین ماده هایی که می توان از آن روغن استحصال کرد. این گیاه یکی از مواد سخت در فرایند روغن گیری یا روغنکشی به حساب می آید...
- توضیحات
- بازدید: 44013
کنجاله بازمانده ی جامدی است که پس از روغنگیری ازدانه های روغنی بهجا میماند.که در قدیم کنجاره، کنجار و کُنجیده هم نامیده میشد. بازمانده ی هر چیزی چون کنجد ،تخم کتان،بادام،انگور،...
- توضیحات
- بازدید: 9524
کره گیری چیست؟؟ با شنیدن اسم کره خیلی از افراد به اشتباه فکر می کنند که منظور همان کره ی حیوانی و کره ی لبنی است اما این چنین نیست و منظور از کره ، کره ی گیاهی است . این دانه ها توسط...
- توضیحات
- بازدید: 8411
خواص روغن (سیاه دانه - کرچک - نارگیل - بادام تلخ) روغن نارگیل: روغن نارگیل یک روغن خوراکی استخراج شده از هسته یا گوشت نارگیل بالغ درو شده از درخت نارگیل است که بین روغنهای مخصوص سرخ...
- توضیحات
- بازدید: 30296
سیاهدانه چیست ؟؟ سیاهدانه گیاه علفی یکساله ایست که با نام های متعددی در سراسر دنیا شناخته شده است.این دانه ی روغنی جنبه های مصرفی زیادی دارد و به همین علت طرفداران زیادی نیز هم در...