با وجود اینکه فراورده های لبنی مثل کره در کارخانه های مختلف با طعم و شکل های مختلفی تولید می شوند، خیلی از افراد هستند که بازهم ترجیح می دهند این محصولات لبنی را به صورت اورگانیک استفاده کنند. به همین دلیل آنها را از فروشگاه هایی که محصولات اورگانیک دارد، خرید کرده یا خود اقدام به تهه آن می کنند. برای درست کردن کره اگر در زمان قدیم می خواستید اقدام به تهیه آن کنید اول از همه به پوست حیوانی مانند بز یا گوسفند نیاز داشتید تا بوسیله آن مشک درست کنید.
پس از درست کردن مشک نوبت به ریختن ماست و تکان دادن های متوالی می رسد. پس از مدت زمان نه چندان کوتاه که فرد با دست مشک را تکان می دهد، چربی ماست جدا شده و کره درست می شود. این کار بسیار سخت و طاقت فرساست و باعث ایجاد دست درد و عوارض مختلفی می شود. با پیشرفت تکنولوژی و ساخت دستگاه های مختلف، این کار هم آسان شد. برای درست کردن کره می توان از دستگاه های کره گیر استفاده کرد و به راحتی ماست را به کره و دوغ تبدیل می کند.
برای کره گیری به غیر از دستگاه کره گیر می توان از دستگاه خامه گیر نیز استفاده کرد و کره را تولیدکرد. نحوه کار با دستگاه خامه گیر کاملا ساده است و شما به راحتی می توانید به کمک آن کره تولید کنید.

نحوه کار با دستگاه خامه گیر

دستگاه خامه گیر بدون نیاز به هیچ کمک دستی ای بصورت اتوماتیک چربی را از آب جدا کرده و کره را آماده می کند. قبل از این کار باید اول دستگاه را کامل و دقیق بشویید تا آلودگی ای نداشته باشد. برای این کار مخزن خامه گیر را پز از آب کرده و آن را روشن کنید. پس از 10 دقیقه چرخش، دستگاه تمیز شده و بوی آن هم از بین می رود. این کار باعث از بین رفتن میکروب ها و باکتری های درون ظرف می شود. با ریختن ماست داخل دستگاه خامه گیر و روشن کردن آن پس از مدتی کره و دوغش از هم جدا می شوند.
همچنین در دستگاه های خامه گیر با ریختن شیر می توانید خامه تولید کنید.

 ظرفیت و کارایی دستگاه خامه گیر

ظرفیت و کارایی دستگاه خامه گیر

دستگاه های خامه گیر در ظرفیت های مختلف تولید و به بازار عرضه می شوند. ظرفیت این دستگاه ها بسته به استفاده صنعتی یا خانگی کاملا متفاوت است.
• مزایای دستگاه خامه گیر
• مجهز به تایمر
• کارکرد اتوماتیک
• قابل شستشو
• ضد زنگ
• عدم لرزش در هنگام کار
• مورد تایید وزارت بهداشت کشور
• به همراه گارانتی معتبر و خدمات پس از فروش فروشگاه بکرکرده
• انجام عملیات کره گیری و خامه گیری با ایجاد کمترین صدای ممکن
• استفاده از قطعات مرغوب و با کیفیت در تولید کره گیر
• مجهز به درب استیل برای جلوگیری از پاشیدن مواد به خارج از دستگاه

کره گیری از خامه

در صورتی که قصد تولید کره را با روش سنتی و با مشک داشته باشید، باید خامه را به همراه مقداری آب داخل مشک بریزید و و به صورت مداوم مشک را تکان دهید تا کره تولید شود. کره تولیدی در بخش رویی مشک قرار گرفته و شما می توانید کره را با یک صافی که پارچه نخی و تمیز یا با صافی از مایع زیرین جدا کنید. می توانید کره را داخل پارچه بپیچید و آن را فشار دهید تا تمامی مایع داخلی آن خارج شود و سفت تر شود. با این کار کره خالص تولید می شود که کاملآً خوشمزه و خالص است و به دلیل آبگیری کامل احتمال تغییر ماهیت و خراب شدن آن به صفر می رسد.
مایع باقی مانده در ته مشک را می توان بعنوان دوغ استفاده نمود یا در کنار کره آن را نیز به فروش رساند. امروزه با پیشرفت تکنولوژی انواع دستگاه های کره گیری و دستگاه های خامه گیری تولید شده اند و قدرت بالایی در تولید دارند. این دستگاه ها تماس دست با محصولات را به حداقل رسانده و کار بشر را راحت کرده اند.
جهت تولید کره می توان از دستگاه های مختلفی استفاده کرد؛ برای مثال می توان از یک دستگاه خامه گیر یا دستگاه مخصوص کره گیری استفاده کرد و با ریختن ماست یا خامه در داخل دستگاه، درب آن را بست و با زدن دکمه آن را روشن کرد و منتظر تولید کره بود.
دستگاه کره گیری بهترین گزینه جهت تولید کره از خامه یا ماست است و نیازی به دخالت دست ندارد و تمامی عملیات به صورت خودکار صورت می گیرد. اما به غیر از آن می توان از دستگاه های خامه گیر یا حتی مخلوط کن نیز، کمک گرفت.

 مزیت های تولید کره از خامه

مزیت های تولید کره از خامه

• ایجاد طعمی خاص و کم نظیر در کره
• ماندگاری بالا کره‌ی تولیدی از کره گیری از خامه
• ایجاد بافتی یکنواخت در کره
• تولید کره و دوغ به صورت همزمان از خامه
• دارای منیزیم
• دارای کلسیم
• دارای ویتامین آ

نظرات خود را با ما در میان بگذارید